Elevare Personala

Buna Fetele, aici sunt citeva sesiuni de nivel 2 si 3.Cursul, transmisia de informatie este Conceptuala si nu teoretica. Nu este o prezentare sau teorie intelectuala, este o experienta, doar declansati imaginatia (care este primordiala).

Daca adormiti in timpul sesiuni, nu e nici o problema. Nu se cere sa intelectualizati, sa intelegeti ceva, ci doar sa ascultati cu castile pe urechi, si sa sesizati starea de bine de dinaintea sesiunii si starea de bine de dupa sesiune precum si in zilele urmatoare.

Intelegerea, cunoastrea va fii disponibila cind aveti nevoie, fara sa va dati seama de unde cunoasteti.Sesiunea e bine sa fie facuta intreaga, precum maioneza, caci altfel se “taie”…

https://fccdl.in/U3D45yM6Si 31 minute

https://fccdl.in/lwn6gM7HUt 43 minute

https://fccdl.in/SD1wzKoWLB 51 minute

Costul cursului este sliding-scale. Dupa ce reservati locul, vom avea a convorbire telefonica unde va voi oferi mai multe informatii si diferite optiuni, care se potrivesc mai bine cu viata voastra actuala.

Inregistrarea la curs aici:https://www.creatingease.org/courses/sinele1

Timpul investit de voi este de aprox 2 ore pe saptamina (seara dupa servici) mini workshopuri ocazionale, odata pe luna una ora privata cu mine, precum si odata pe luna ne intilnim la intreabri si raspunsuri si feedback.

Grupul este extrem de beneficial si necesar pentru a schimba feedback-ul experientelor. Multe minunatii se intimpla in grupuri unde Sferele de Cunoastere se largesc mai repede si mai usor si Claritatea se “instaleaza” si se asimileaza mai rapid. De multe ori nu stim ce directie sa luam in viata, nu stim ce decizie sa luam, ei bine Claritatea asta va va ajuta -automat- la decizia/drumul care va aduce /duce catre binele vostru suprem.

Video cu mai multe informatii gasiti aici, precum si feedback in lb Romana.

Iti multumesc Eugenia si Mihaela pentru curajul de a trimite feedback prin video. https://www.creatingease.org/courses/sinele1

Va astept cu drag,

Carmen Sauciuc-Osz, CHt NLP

All it takes, is willingness – Totul e să vrei

https://www.creatingease.org/services

Leave a comment